RELATIETHERAPIE ZWOLLE

Samen op Weg naar Geluk: De Eerste Stappen naar een Blijvende Band.

Geef je het een laatste kans? Of zijn jullie dit samen juist eensgezind aangegaan? Ben je hier met tegenzin? Ben je wanhopig en wil je je relatie graag redden? Ik ben Gonda en ik kan jullie helpen naar elkaar te luisteren en tools aanrijken om te zien of jullie weer naar elkaar kunnen groeien.

De relatie staat Centraal

Iedere relatie kent zijn goede en minder goede tijden. Vaak lossen problemen zich vanzelf op, maar het kan ook zijn dat dat niet gebeurt. Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan, waar je in je eentje of samen niet uitkomt. Er ontstaan conflicten, of gevoelens van onbegrip waardoor je steeds meer afstand van elkaar lijkt te nemen.

Ook al is de relatie vaak niet slecht, de groei is eruit. Op zo’n moment kan hulp van buiten je relatie je uit de impasse helpen en de neerwaartse spiraal doorbreken.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn:

  • Luisteren naar elkaar
  • Gezond ruzie maken
  • Omgaan met verwijten, de spreekwoordelijke ‘oude koeien’
  • Seksualiteit
  • Het kenbaar maken van wensen
  • Verschillen(d) zijn
  • Afhankelijkheid/Onafhankelijkheid

Kosten relatietherapie

De kosten voor relatietherapie zijn vaak voor eigen rekening hoewel er steeds meer ziektekostenverzekeraars zijn die deze kosten vergoeden. Neem contact met hen op voor de voorwaarden.

  • GRATIS kennismaking van 30 minuten
  • €105,- per uur voor vervolgsessies van 1 uur
  • Toeslag avonduren: €15,-

Benadering

Mijn benadering van relatietherapie is gebaseerd op empathie, begrip en open communicatie. Allereerst is deze ruimte een veilige haven waar jullie beiden vrij zijn om je gedachten, gevoelens en ervaringen te delen zonder oordeel of kritiek. Ik zal actief naar jullie beide luisteren en fungeren als een gids om jullie te helpen bij het navigeren door de complexiteiten van jullie relatie.

Patronen

We zullen samenwerken om de unieke kwaliteiten en uitdagingen van jullie relatie te verkennen. Dat betekent dat we gaan kijken naar zowel de mooie momenten die jullie delen als de uitdagingen die jullie tegenkomen. We zullen onderzoeken wat de onderliggende patronen en dynamieken in jullie interacties zijn, met het doel om begrip en, indien nodig, verandering te bevorderen.

Emoties

Soms kunnen emoties hoog oplopen, en dat is oké. Jullie mogen je voelen zoals jullie doen, en alles dat hier gedeeld wordt, blijft vertrouwelijk. We zijn hier om te werken aan jullie unieke liefdesverhaal, en elke stap, hoe klein ook, is een beweging voorwaarts.

Tools

Jullie zijn het belangrijkste onderdeel van dit proces. Ik ben hier om jullie de tools en strategieën te bieden om met conflicten om te gaan, communicatie te verbeteren en de verbinding te herstellen, maar jullie zijn degene die deze tools in de praktijk zullen brengen.

Relatie

In relatietherapie ligt het accent op de relatie, op de manier hoe de partners hun relatie vormgeven. Niet de individuele partners met hun eigen problemen, maar hun relatie staat dus centraal. Hierbij neemt de manier van communiceren een belangrijke plaats in, relatieproblemen zijn vaak vooral communicatieproblemen. Het bespreekbaar maken van je gevoelens en het luisteren naar en begrip kunnen opbrengen voor de gevoelens van de ander is voor veel mensen heel moeilijk.

Eigen tempo

In onze sessies zullen we doelen stellen die specifiek zijn voor jullie situatie en relatie, en we zullen stap voor stap werken om deze doelen te bereiken, altijd in jullie eigen tempo.

Samen beginnen

Ik kijk er naar uit om met jullie aan deze reis te beginnen en ben hier om jullie te ondersteunen op elke stap van de weg. Laten we samenwerken om een fundament van liefde, respect en begrip te bouwen waarop jullie relatie kan bloeien.

Bruggen Bouwen: Jouw Gids voor een Gezondere Liefdesrelatie

In de dynamische wereld van relaties, kunnen we allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken, nietwaar? Gelukkig is er relatietherapie om jou en je partner door de complexiteiten van liefde en partnerschap te navigeren. Ben je klaar om niet alleen conflicten op te lossen, maar ook te bouwen aan een liefdevolle toekomst? Laten we deze reis samen beginnen!

Relatietherapie is niet zozeer een oplossing voor een probleem, maar eerder een pad naar begrip en harmonie. In deze sessies werk je samen met je partner en een ervaren therapeut (Gonda) om de communicatie te verbeteren, meningsverschillen op te lossen en, nog belangrijker, elkaar echt te begrijpen. Het is een ruimte waar respect en liefde hand in hand gaan, en waar je kunt leren om samen een nog sterkere band te creëren.

Denk niet dat relatietherapie alleen voor stellen in crisis is. Het is een prachtig hulpmiddel voor iedereen die in een relatie zit en deze wil verrijken en verdiepen. Of je nu samenwoont, getrouwd bent, of een nieuwe relatie hebt, het biedt een platform om samen te groeien en bloeien.

Omdat ik geloof in de liefde! Ik ben er om jullie te begeleiden met empathie en professionaliteit. Ik heb een een schat aan kennis en tools die ik met jullie willen delen, zodat je de liefde en harmonie die je verdient, kunt bereiken. Bij mij ben je geen nummer. Ik neem de tijd om echt naar jullie te luisteren en te begrijpen wat jullie uniek maakt als stel. We werken samen aan praktische oplossingen, nuttige tips en adviezen die zijn afgestemd op jullie specifieke behoeften en situatie.