Over mij

Hi! Ik ben Gonda Veltman, psychosociaal therapeut

De mens en zijn ontwikkeling heeft mij van jongs af aan gefascineerd en geïnspireerd .
Ik ben geboeid door relaties en contacten die we aangaan met anderen en hoe we ons daarin gedragen. Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen op weg naar contact met zichzelf om authentiek te zijn in het dagelijks leven. Mijn uitdaging in het werk is om jou je eigen kracht te laten ontdekken zodat jij het vertrouwen in jezelf en jouw leven (her)vindt.

Ik werk vanuit een holistische benadering. Holos is Grieks en betekent: geheel. Ik kijk samen met jou, niet alleen naar symptomen, maar naar jou als individu in zijn totaliteit.

Van Klacht naar Kracht:

Graag neem ik je in de therapie mee naar waar angst, depressie, burn-out, fysieke klachten door stress, trauma e.d. naar verwijzen. Voorbij de klachten en symptomen…
Ik heb zelf veel mogen leren en ik leer nog steeds.

Tijdens mijn opleiding voor Psychosociale Therapie leerde ik dat je een ander nooit verder kunt brengen dan dat jezelf bent. Pas nu kan ik zeggen dat ik begrijp wat hiermee bedoeld wordt. Naast de opleidingen, cursussen en workshops die ik (ge)volg(d) heb, kan ik zeggen dat het leven zelf mij het meeste geleerd heeft! Uit eigen ervaring weet ik wat het is om met rouw en verlies om te gaan. Op 28 jarige was ik in blijde verwachting van een tweeling. Helaas werden zij dood geboren waardoor ik in een ‘overlevingsmodus’ en een depressie terecht kwam.

Maar ook op het gebied van relaties kan ik zeggen dat ik weet hoe het werkt, maar vooral ook hoe niet!

Mijn persoonlijke ervaringen in het leven hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en daar ben ik, ondanks de pijn die daarmee gepaard ging, dankbaar voor. Het motiveert en inspireert mij om een spiegel en gids te mogen zijn voor anderen.

Therapie is voor mij Samen op pad!

Gelijkwaardigheid en Respect zijn kernwaarden voor mij.


Gecertificeerd en geaccrediteerd therapeut

Landelijke Vereniging
Psychosociaal Werkenden

Mijn lidmaatschap van de LVPW zorgt ervoor dat de kwaliteit van de beroeps-uitoefening continu wordt gewaarborgd. Voor cliënten betekent dit dat ik mij houdt aan de gedragscode, klachtenregeling en het privacyreglement van de LVPW.

Stichting Complementaire
en Alternatieve Gezondheidszorg

Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)

Register beroepsbeoefenaren
complementaire zorg

Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg. Goed om te weten is dat deze therapieën meestal vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering.


De praktijk

Welkom in mijn praktijk aan de Willemsvaart

Opleidingen

Mijn opleidingen zijn de basis voor professionele en serieuze therapeutische sessies!

In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan en mijn kennis steeds verder uitgebreid. Daarnaast doe ik ook regelmatig verplichte trainingen en accreditaties.

  • EMDR Practitioner BivT (2023)
  • Opleiding Familieopstellingen Instituut voor Systemisch Werk (Juni 2020)
  • Psychosociale Basiskennis Stichting Hoger Onderwijs Con Amore (November 2016)
  • HBO Medische Basiskennis Con Amore (Juni 2012)
  • Cursus relatieverbetering (Oktober 2007)
  • Academie Recresco opleiding ervaringsgericht Psychosiaal Therapeut (Oktober 2006)
  • Opleidingen psychosociale beroepsopleiding en PSBK

500+

tevreden klanten

8+

Afgeronde opleidingen en trainingen

20+

jaren ervaring

45+

MINUTEN, SPECIAAL VOOR JOU! eLK KEER WEER

Van Gonda:


“Ik ben geboeid door relaties en contacten die we aangaan met anderen en hoe we ons daarin gedragen.”

Sapien faucibus et molestie ac feugiat sed lectus vestibulum mattis. Aliquet porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut. Malesuada pellentesque elit eget gravida cum sociis natoque penatibus et. Orci dapibus ultrices in iaculis. Enim neque volutpat ac tincidunt vitae.


Wat Anderen Zeggen

Echte Feedback van Cliënten

Om begrijpelijke redenen anoniem maar daarom niet minder echt. Hier een aantal reacties van cliënten die ik heb mogen begeleiden.